HALKOSAARI -lasinen rintakoru

56,00 

Sulatettu lasi, teräs rintakoru sekä valokuva.

Tuotetunnus (SKU): 1003010 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

HALKOSAARI – sulatuslasista tehty koru

Koru on tehty kahdesta, valkoisesta ja mustasta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana koruun on lisätty tietokoneella käsitelty kuva sumuisesta Halkosaaresta syksyllä, Lappeenrannan satamasta. Sen jälkeen siihen on liimattu teräksinen rintakoru.

Korun valmistus on tarkkaa ja aikaa vievää käsityötä.

HALKOSAARI – rintakoru on valmistettu lasista. Valkoisesta ja mustasta Bullseyen lasista on leikattu ympyrät, jonka jälkeen terävät reunat on hiottu. Lasinpalat sulatetaan yhteen. Vuorokauden kuluttua kun lasi on jäähtynyt aihio laitetaan jälleen lasiuuniin siirtokuvan kera. Siellä lasi sulaa ja siirtokuva kiinnittyy lasiin. Lämpötila, lasin paksuudesta ja väristä riippuen, on noin +760-790 astetta. Noin kahden vuorokauden kuluttua koru saadaan pois uunista ja pestään ja tarkistetaan kuva. Sen jälkeen koruun liimataan teräksinen rintakoru, annetaan kuivua, pyyhitään vielä liinalla ja paketoidaan korurasiaan.

Rintakorulle on monipuolisia käyttötapoja.

Lasiteoksen taustalle on kiinnitetty rintakoruneula, jonka avulla tämän uniikin taideteoksen voi kiinnittää jakun tai puseron rintaan, kiinnittää huivi tai vaikkapa koristeeksi hattuun tai laukkuun.

Jokainen valmistamani koru on uniikki taideteos, joten korun ulkoasu voi poiketa hieman tuotekuvasta.

 

 

Lisätiedot

Paino 26 g
Mitat 6.5 × 3.2 × 0.3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.