UNIIKKI AAVA TALO

126,00 

AAVA TALO

Sulatettu lasi ja käsitelty kuva: sinun valokuvia, piirroksia tai/ja tekstiä.

Sinäkin voit tehdä omasi tai antaa lahjaksi läheisellesi. Talon muotoon leikattu valkoinen lasi ja siihen sinulta kuva/kuvia. Annat toiveesi väreistä ja kuvien rajauksista. Entä haluatko jotain tekstiä tai vaikka piiroksia taloon? Teen toiveiden mukaan vedoksen ja lähetän sinulle hyväksyttäväksi, jonka jälkeen alan työstää sinulle omaa taloasi.

 

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
Tuotetunnus (SKU): 2001003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

AAVA Talo on tehty valkoisesta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana esineeseen on lisätty tietokoneelle käsitelty valokuvia, piirroksia ja/tai tekstiä.

AAVA Talo on valmistettu lasista. Tähän upeaan tuotteeseen on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana koristeeseen sinun kuvasi: tekstiä, piirroksia tai/ja valokuvia. Tämän uniikin taideteoksen voi laittaa vaikkapa pöydälle tai valokuvakehykseen seinälle.

Muistoesineen valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani esine on uniikki taideteos, joten esineen ulkoasu voi poiketa hieman tuotekuvasta.

 

Lisätiedot

Paino 0.062 g
Mitat 15 × 10 × 0.3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.