UNIIKKI AAVA PIKKU VATI

38,00 

UNIIKKI

AAVA Pieni vati

Sulatettu lasi ja sinun valokuvasta, tekstistä, piirroksesta tai näiden yhdistelmästä, johon haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun  toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi/piirroksesi ja laitan kaikki nämä yhteen.

Laitan sinulle vielä vedoksen sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi laitan kuvan lasille ja lasiuuniin. Pikku kulhon muotoon sulatettuna.

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove

Kuvaus

UNIIKKI

AAVA Pieni vati on tehty valkoisesta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana pikku kulho on lisätty tietokoneelle käsitelty valokuva, teksti, piirros tai näiden yhdistelmä.

AAVA Pieni vati on valmistettu lasista. Tähän upeaan pieneen lautaseen on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana pikku lautaseen on tietokoneella käsitelty sinun valokuvasta, tekstistä, piirroksesta tai näiden yhdistelmästä yksi kuva. Lasikulho on vielä kolmannen kerran sulatettu, jossa on haettu kulhon muoto. Pikku kulho toimii esimerkiksi korujen tai avainten säilystyspaikkana, karamelliastiana, seinälautasena, vai mielikuvitus on rajana.

Esineen valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani pikku kulho on uniikki taideteos.

 

Lisätiedot

Paino 0.055 g
Mitat 9 × 9 × 2.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.