TAIANOMAINEN TALVI

24,00 

Taianomainen talvi -pikku vati

Sulatettu lasi ja käsitelty valokuva Lappeenrannan Linnoituksen valleilta.

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
Tuotetunnus (SKU): 2001003-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Taianomainen talvi -pikku vati on tehty valkoisesta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana pikku vatiin on lisätty tietokoneelle käsitelty valokuva Lappeenrannan Linnoituksesta.

Taianomainen talvi -pikku vati on valmistettu lasista. Tähän upeaan pikku kulhoon on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana vatiin on lisätty vielä tietokoneella käsitelty valokuva, jotka on otettu talvella Linnoituksen valleilta. Lasiteokseen on myös sulatettu muotoon, jonka avulla tämän uniikin taideteoksen voi laittaa pöydälle tuikkualustana, koruvatina tai vaikka koristeena seinälautasena.

Pikku vadin valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani esine on uniikki taideteos, joten esineen ulkoasu voi poiketa hieman tuotekuvasta.

 

Lisätiedot

Paino 0.135 g
Mitat 7.5 × 7.5 × 2.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.