UNIIKKI AAVA RANNEKORU

36,00 

UNIIKKI

AAVA Rannekorusi

Sulatettu lasi ja terästä metalliosat sekä kuva, joka on käsitelty sinun toimittamasta valokuvasta, tekstistä, piirroksesta tai näiden yhdistelmästä.

Haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun  toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi/piirroksesi ja laitan kaikki nämä yhteen. Laitan sinulle vielä vedoksen sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi laitan kuvan lasille ja lasiuuniin.

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
Tuotetunnus (SKU): 1005005-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

AAVA Rannekorusi on tehty yhdestä valkoisesta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana rannekoruun on lisätty tietokoneelle käsitelty valokuva sinun kuvasta. Sen jälkeen siihen on laitettu teräs rannekoru.

AAVA Rannekorusi on valmistettu lasista. Tähän upeaan koruun on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana rannekoruun on lisätty vielä tietokoneella käsitelty kuva, joka on sinun valokuvasta, tekstistä, piirroksesta tai näiden yhdistelmästä otettu. Lasiteoksen on vielä liimattu teräsriipus joka on riipustettu rannekoruun.

Korun valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani rannekoru on uniikki taideteos.

 

Lisätiedot

Paino 0.016 g
Mitat 3.5 × 3.5 × 0.3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.