UNIIKKI AAVA RIIPUS

46,00 

UNIIKKI

AAVA Riipus

Sulatettu lasi, metalliosat terästä ja 2 mm puuvillanauha sekä sinun kuvasi, johon haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun  toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi/piirroksesi ja laitan kaikki nämä yhteen.

Laitan sinulle vielä vedoksen sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi laitan kuvan lasille ja lasiuuniin.

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
Tuotetunnus (SKU): 1001004-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

UNIIKKI

AAVA Riipus on tehty yhdestä valkoiseta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana koruun on lisätty tietokoneelle käsitelty kuva. Sen jälkeen siihen on liimattu teräs riipuspidike ja riipus on 2mm puuvillanauha.

AAVA Riipus on valmistettu lasista. Tähän upeaan koruun on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana koruun on lisätty vielä tietokoneella käsitelty kuva, joka on sinun valokuvasta, tekstistä, piirroksesta tai näiden yhdistelmästä. Lasiteoksen taustalle on kiinnitetty riipuspidike ja nauha.

Korun valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani riipus on uniikki taideteos, joten korun ulkoasu voi poiketa hieman tuotekuvasta.

 

Lisätiedot

Paino 0.018 g
Mitat 5 × 5 × 0.3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.