UNIIKKI AAVA RINTAKORU

56,00 

UNIIKKI

 AAVA Rintakorusi

Sulatettu lasi, rintakoru terästä sekä sinun kuvasi, johon haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun  toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi/piirroksesi ja laitan kaikki nämä yhteen.

Laitan sinulle vielä vedoksen sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi laitan kuvan lasille ja lasiuuniin.

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
Tuotetunnus (SKU): 1003006-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

UNIIKKI

AAVA Rintakoru on tehty yhdestä valkoisesta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana koruun on lisätty tietokoneelle käsitelty sinun kuvasi. Sen jälkeen siihen on liimattu teräs rintakoru.

AAVA Rintakoru on valmistettu lasista. Tähän upeaan koruun on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana koruun on lisätty vielä tietokoneella käsitelty kuva, joka on sinun valokuvasta, tekstistä, piirroksesta tai näiden yhdistelmästä. Lasiteoksen taustalle on kiinnitetty rintakoruneula, jonka avulla tämän uniikin taideteoksen voi kiinnittää juhla-asun rintaan, huiviin tai vaikkapa koristeeksi päähineeseen.

Korun valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani riipus on uniikki taideteos, joten korun ulkoasu voi poiketa hieman tuotekuvasta.

 

Lisätiedot

Paino 0.025 g
Mitat 6 × 6 × 0.3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.