UNIIKKI AAVA SISUSTUSTAULU

82,00 

Uniikki, Aava sisustustaulu

Uniikki taideprintti kankaalle, sinun valokuvin, piirroksin ja tekstein. Haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi ja laitan kaikki nämä yhteen. Laitan myös sinulle vedoksen kuvasta tulemaan – hyväksyttyäsi vedoksen laitan sen painoon.

Ripustusvalmis.

0,00 
Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
  • Vaihtoehdon hinta: 0,00 
  • Tuotteen hinta: 82,00 
  • Yhteensä: 0,00 

Kuvaus

Uniikki, Aava sisustustaulu eli tulostettu kankaalle taulu on neliön mallinen ja koko on 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm ja 80 cm. Tauluun tulee sinun valitsemasi kuva, teksti, piirros tai näiden yhdistelmä, joista lähdetään liikkeelle. Haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun  toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi ja laitan kaikki nämä yhteen.

Uniikki, Aava sisustustaulu on valmistettu valkoisesta 350 g korkealaatuisesta kankaasta valitsemaasi kokoon. Kuva tulostetaan koko pinnalle, tulostus ulottuu 2 cm kehyksen reunan yli ja nurjalle tulee puinen kiilakehys. Tauluun on lisätty tietokoneella käsitelty kuva, jonka sinä saat päättä – olipa sitten valokuvaa, piirrosta tai tekstiä tai vaikka kaikkien yhdistelmä.

Kehystetty taulu on vain mallina, ei myynnissä.

 

Lisätiedot

Paino 0.5 g
Mitat 20 × 20 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.