UNIIKKI AAVA TALO (sivustat)

156,00 

AAVA TALO (sivustat)

Sulatettu lasi ja käsitelty kuva: sinun valokuvia, piirroksia tai/ja tekstiä.

Sinäkin voit tehdä omasi tai antaa lahjaksi läheisellesi. Talon muotoon leikattu valkoinen lasi ja siihen sinulta kuva/kuvia. Annat toiveesi väreistä ja kuvien rajauksista. Entä haluatko jotain tekstiä tai vaikka piiroksia taloon? Teen toiveiden mukaan vedoksen ja lähetän sinulle hyväksyttäväksi, jonka jälkeen alan työstää sinulle omaa taloasi.

 

Kirjoita tähän toiveesi tuotteen värimaailmasta, kuvan rajaustoiveista, haluatko tekstiä kuvaan, jne..
Lataa kuva/kuvia, jonka haluat liitettäväksi tuotteeseen. Kuvan tulee olla kuvatiedostona, sallitut tiedostomuodot .jpg .jpeg .png .pdf. Tiedoston maksimikoko 1Mt. Ohjeita kuvan koon muuttamiseen löytyy esim. täältä. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse pirjo@aavadesign.fi
Remove
Tuotetunnus (SKU): 2001003-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

AAVA Talo (sivustat) on tehty valkoisesta lasista sulattamalla. Toisen sulatuksen aikana esineeseen on lisätty tietokoneelle käsitelty valokuvia, piirroksia ja/tai tekstiä. Haen haluamasi värit, oikealaiset fontit tekstiin, laitan tekstin sinun  toivomaasi muotoon, rajaan valokuvasi ja laitan kaikki nämä yhteen.

AAVA Talo (sivustat) on valmistettu lasista. Tähän upeaan tuotteeseen on sulatettu valkoista Bullseyen lasia. Toisen sulatuksen aikana koristeeseen sinun kuvasi: tekstiä, piirroksia tai/ja valokuvia. Ja kolmannen polton jälkeen ovat talon liepeet kääntynyt ja talo pysyy pystyssä. Tämän uniikin taideteoksen voi laittaa vaikkapa pöydälle ja käyttää sitä vaikka kynttilälyhtynä.

Muistoesineen valmistamisessa käytetään Bullseyen lasia. Jokainen valmistamani esine on uniikki taideteos, joten esineen ulkoasu voi poiketa hieman tuotekuvasta.

 

Lisätiedot

Paino 0.072 kg
Mitat 20 × 15 × 0.3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UNIIKKI AAVA TALO (sivustat)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *